Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

~Χαιρετισμός της Μαρίας Ιωαννίδου στον κολυμβητικό σύλλογο ''Δελφίνια'' Πτολεμαΐδας: 28-29-30 Ιουνίου 2013 ΘΕΡΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 9-10-11-12-Ετών Θεσσαλονίκη Εθνικό κολυμβητήριο

Αγαπητά μου παιδιά, φίλοι γονείς και άξιοι προπονητές,



χαιρετίζω με περισσή αγάπη και υπερηφάνεια τις εκδηλώσεις των κολυμβητικών αγώνων των ''ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ'' μας για το φετινό καλοκαίρι.
Έφτασε η στιγμή να καμαρώσουμε και να επιβραβεύσουμε την προσπάθεια των μικρών πρωταθλητών της ζωής μας. Να χειροκροτήσουμε και να εμψυχώσουμε την προετοιμασία μιας ολόκληρης χρονιάς των μικρών μας αστεριών.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι μέσα από κάθε αγώνα, αυτό που μετράει και επιβραβεύεται στο τέλος είναι Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ και οχι ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.


Όλα στη ζωή κερδίζονται από έναν αέναο αγώνα , με ελπιδοφόρα διάθεση για επίτευξη υψηλών στόχων και φιλοδοξιών.
Σαν άνθρωπος, σα γυναίκα, αλλά και σα μητέρα και η ίδια , σας καλωσορίζω λοιπόν στους κολυμβητικούς αγώνες των παιδιών μας και σας καλώ να δώσετε το πιο θερμό σας χειροκρότημα στους μικρούς πρωταθλητές της ζωής μας.


Ας δώσουμε εμείς οι μεγαλύτεροι το παράδειγμα της ενθάρρυνσης και της μαχητικότητας στα παιδιά μας για να βγουν με δύναμη , σωματική , αλλά κυρίως ΨΥΧΙΚΗ , να ''κολυμπήσουν'' στα βαθιά νερά της καθημερινής ζωής και βιοπάλης.


Καλή επιτυχία σε όλα τα δελφινάκια μας κι ένα μεγάλο μπράβο στους προπονητές και τους γονείς τους που ήταν στο πλάι τους όλη τη χρονιά....


Με απέραντη εκτίμηση,
Μαρια Ιωαννιδου, υποψήφια Δήμαρχος Θεσσαλονικης ...γυναίκα...άνθρωπός...ΜΗΤΕΡΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου